Kaj omogoča Elly POS?

Spremenjeno Fri, 28 Jul 2023 ob 10:45 AM

VSE KAR OMOGOČA TELEFON

Elly POS omogoča praktično vse, kar si lahko zamislimo. Predstavljajte si, da uporabljate telefon. Ko želite na telefonu določeno funkcionalnost, si iz trgovine naložite aplikacijo in že imate dodatno funkcionalnost na telefonu. Elly POS deluje zelo podobno. Edina razlika je, da je treba aplikacijo v nekaterih primerih še razviti in možnost razvoja po naročilu je ena naših glavnih prednosti. Naša konkurenčna prednost je strankam na eni napravi ponuditi čim več koristnih funkcij, ki jih podjetje potrebuje pri svojem poslovanju. Zakaj bi plačevali eno napravo za blagajno, drugo napravo za kartična plačila in morda še tretjo napravo za študentske bone, če je lahko vse poenoteno na eni napravi? Saj si tudi vi želite zmanjšati stroške, kajne?


VSE PLAČILNE METODE

Pojavlja se vedno več različnih načinov plačil. Poleg gotovine in kartic je v Sloveniji možno plačevati tudi s plačilnimi metodami kot so mBills, VALÚ, FLIK in kripto valute (GoCrypto). Vsaka plačilna metoda za prodajno mesto pomeni določen postopek za sklepanje pogodbe s ponudnikom plačilne metode, nato pa tudi z integracijo v blagajniški sistem. S sistemom Elly POS vse to uredimo mi. Za vse plačilne metode (razen FLIK) lahko razmerja uredite preko nas, pri čemer v zaledju aktiviramo plačilno metodo, ki se posledično pojavi kot možnost prejemanja plačila na vašem POS terminalu. Z dodatnimi plačilnimi metodami ste še bolj dosegljivi za vaše stranke, saj lahko plačajo na vse možne načine, ki so trenutno aktualni v Sloveniji.


BLAGAJNA IN POS TERMINAL V ENI NAPRAVI

Za preprost način poslovanja je tako imenovana rešitev ALL-in ONE oziroma vse-v-enem idealna. Na eni napravi imate blagajno za izdajo računov in istočasno tudi POS terminal za sprejemanje vseh oblik plačil, pri čemer sta obe aplikaciji medsebojno povezani in tako zagotavljata enostavno uporabniško izkušnjo. Če pri izdaji računa označite plačilo s kartico, se bo samodejno pojavila aplikacija za plačilo z že vnesenim zneskom. Po opravljenem plačilu se samodejno vrnete nazaj v blagajno, le-ta pa izda račun. Na ta način se zaključek blagajne in poročilo kartičnih plačil uejamata. Rešitev je zlasti primerna za storitvene dejavnosti in gostinstvo, ter dogodkih, kjer je frekvenca nakupov visoka. Taka rešitev je namreč tudi mnogo hitrejša, ker ni dvojnega vnašanja podatkov. Sodelujemo z različnimi ponudniki blagajniških sistemov. Elly POS je specialist za plačila. 


ORDERMAN IN POS TERMINAL V ENI NAPRAVI

Za gostince je idealna rešitev “orderman” in POS terminal v eni napravi. Vsak gostinec, ki uporablja sistem za oddaljeno naročanje, se zaveda prednosti hitre postrežbe in opravljenega plačila s stranko. Tablica za naročila, ki je istočasno tudi POS terminal, je neprecenljive vrednosti in je idealna za prostore z veliko površino in veliko fluktuacijo strank, saj boste le te lahko postregli hitreje in brez nepotrebnih dodatnih korakov. 


NAPITNINE

Na Elly POS terminalu lahko aktivirate tudi napitnine za strežno osebje. Na ta način bodo vaši zaposleni zagotovo dobili več napitnin, poslovodja pa bo imel nad prejetimi napitninami pregled, saj so le-te ustrezno zabeležene. Na ta način si lahko delodajalci znižajo pritiske na plače, istočasno pa lažje zadržijo odlično strežno osebje.


DARILNE KARTICE

Sodelujemo tudi s priznano blagovno znamko SmartGifty, ki je razvila sistem digitalnih darilnih kartic, ki jih enostavno unovčite prek Elly POS terminala. Trgovine lahko z darilnimi karticami spodbujajo lojalnost svojih strank, prav tako pa večajo svojo bazo strank z darilnimi karticami v digitalni obliki (QR koda). Kupci lahko ob nakupu s QR kodo enostavno unovčijo darilno kartico, ki jo trgovci kreirate prek svojega spletnega portala in pošljete stranki. Kupci lahko tako darilne kartice naročajo na daljavo in jo takoj prejmejo po elektronski pošti ter z darilno kartico obdarijo svoje najbližje.


To je le nekaj možnosti, ki jih ponuja Elly POS. Ker se Elly POS stalno razvija, je idealen sistem, ki se prilagaja potrebam svojih strank. Imate novo željo ali idejo? Pokličite nas in prisluhnili vam bomo ter skupaj našli rešitev za vas.


Ali je bil ta članek v pomoč?

To je super!

Hvala za povratne informacije

Žal nismo bili v pomoč

Hvala za povratne informacije

Povejte nam, kako lahko izboljšamo ta članek!

Izberite vsaj enega od razlogov

Povratne informacije poslane

Cenimo vaš trud in bomo poskušali popraviti članek