Kaj omogoča Elly POS?

Ustvaril(a) Martin Bedjanič, Spremenjeno Wed, 10 May 2023 ob 10:16 PM od Martin Bedjanič

VSE KAR OMOGOČA TELEFON

Elly POS omogoča praktično vse kar si lahko zamislimo. Predstavljajte si da imate v rokah telefon. Ko želite na telefonu določeno funkcionalnost, si iz trgovine naložite aplikacijo in že imate dodatno funkcionalnost na telefonu. Elly POS je prav to. Edina razlika je, da je potrebno aplikacijo v večini primerov še razviti in to je ena naših glavnih usmeritev. Naša ideja je strankam na eni napravi ponuditi čim več koristnih funkcij, ki jih podjetje potrebuje pri svojem poslovanju. Zakaj bi plačevali eno napravo za blagajno, drugo napravo za kartična plačila, tretjo napravo za študentske bone recimo in tako naprej, če je lahko vse poenoteno na eni napravi. Na ta način ste že prihranili na stroških naprave.


VSE PLAČILNE METODE

Pojavlja se vedno več različnih načinov plačil. Poleg gotovine in kartic je v Sloveniji možno plačevati tudi s kripto valutami (GoCrypto), mBillsom, VALUjem in FLIKom. Vsaka plačilna metoda za prodajno mesto pomeni določen postopek za sklepanje pogodbe s ponudnikom plačilne metode nato pa tudi z integracijo v blagajniški sistem. Z Elly POSom to vse storimo mi. Za vse plačilne metode (razen FLIK) lahko razmerja uredite preko nas, v zaledju vam aktiviramo plačilno metodo, ki se vam pojavi kot možnost prejemanja plačila na vašem POS terminalu. Z dodatnimi plačilnimi metodami ste še bolj prijazni do vaših strank, saj vam lahko plačajo na vse načine, ki so aktualni v Sloveniji.


BLAGAJNA IN POS TERMINAL V ENI NAPRAVI

Za preprost način poslovanja je tako imenovana rešitev ALL-in ONE idealna. Na eni napravi imate lahko blagajno za izdajo računa in istočasno tudi POS terminal za sprejemanje vseh oblik plačil, ob tem pa sta aplikaciji povezani. Če pri izdaji računa označite plačilo s kartico, se bo samodejno pojavila aplikacija za plačilo z že vnesenim zneskom. Po opravljenem plačilu se samodejno vrnete nazaj v blagajno, le ta pa izda račun. Na ta način se vam zaključek blagajne in poročilo kartičnih plačil praktično vedno ujema. Rešitev je zlasti primerna za storitvene dejavnosti in gostinstvo, na primer na raznih dogodkih, še posebej če je frekvenca nakupov visoka, saj je taka rešitev tudi mnogo hitrejša, ker ni dvojnega vnašanja podatkov in zaradi enostavne uporabe. Glee blagajne sodelujemo z različnimi ponudniki blagajniških sistemov. Elly POS je specialist za plačila. Kar pa se tiče blagajn pa ne odkrivamo tople vode, ampak sodelujemo s priznanimi ponudniki, ki so že razvili lepe in sodobne sisteme in jih lahko namestijo na našo napravo.


ORDERMAN IN POS TERMINAL V ENI NAPRAVI

Za gostince je idealna rešitev orderman in POS terminalv eni napravi. Vsak dober gostinec, ki uporablja sistem za oddaljeno naročanje se zaveda prednosti, kaj pomeni hitra postrežba in tudi zaključek s stranko. Tablica za naročila, ki je istočasno tudi POS terminal je neprecenljiva vrednost, sploh v lokalih, ki imajo velike in obljudene površine, kjer se stranke hitro menjajo. 10 miz več postreženih na dan zaradi takšne rešitve se na mesečnem ali letnem nivoju zelo pozna.


NAPITNINE

Na terminalu imate lahko aktivirane napitnine za strežno osebje. Na ta način bodo vaši zaposleni zagotovo dobili več napitnin, s tem bodo bolj zadovoljni, poslovodja pa bo imel nad prejetimi napitninami tudi več pregleda, saj so ustrezno zabeležene. Na ta način si lahko delodajalci znižajo pritiske na plače in istočasno lažje zadržijo osebje, kar je vedno bolj težko.


DARILNE KARTICE

Sodelujemo tudi s priznanim podjetjem, ki je razvilo sistem darilnih kartic. Gre za digitalne darilne kartice, katere se vnovčijo preko Elly POS terminala. Trgovina lahko izda darilno kartico v digitalni obliki (QR) koda. Ko kupec pride v trgovino, ob plačilu pokaže QR kodo, ki jo Elly POS prečita in odšteje znesek s kartice. Trgovec QR kodo kreira preko svojega spletnega portala in jo pošlje stranki. To pomeni da lahko to stori tudi na daljavo. Kupcu ni potrebno priti v trgovino po fizične bone, ampak lahko naroči trgovini po telefonu in prejme po mailu, lahko pa trgovina pošlje kot darilo nekemu obdarovancu recimo.


...

To je le nekaj kar je možno početi z Elly POSom. Omejitev je le domišljija. Elly POS se bo stalno razvijal in rastel skupaj z našimi strankami. V tem smislu vedno prisluhnemo tudi vašim idejam, željam in potrebam, ki jih skušamo uresničiti.


Ali je bil ta članek v pomoč?

To je super!

Hvala za povratne informacije

Žal nismo bili v pomoč

Hvala za povratne informacije

Povejte nam, kako lahko izboljšamo ta članek!

Izberite vsaj enega od razlogov

Povratne informacije poslane

Cenimo vaš trud in bomo poskušali popraviti članek