Kaj storiti v primeru težav

Spremenjeno Fri, 28 Jul 2023 ob 10:31 AM

V kolikor naletite na težavo, vas prosimo, da najprej pogledate v našo zbirko člankov, kjer boste našli veliko pojasnil in navodil o uporabi Elly POS-a, prav tako pa boste našli opise najpogostejših težav in ravnanj za odpravo le-teh. Verjamemo, da boste na tak način do rešitve prišli hitro in brez dodatnega napora. 


V kolikor v našem portal ne najdete odgovora na vaše vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate: 


Izberite vam ljubši način in si zagotovite, da bo vaš zahtevek najhitreje obravnavan. Prosimo vas, da ob oddaji zahtevka čim bolj podrobno opišete svoje težave ter priložite morebitne pomembne dokumente (izpiske, poročila, fotografije...). Ne pozabite navesti vaših kontaktnih podatkov -  naziv podjetja, prodajnega mesta in druge pomembne informacije.

Če naletite na težave s transakcijo in niste prepričani, ali je bila le-ta izvedena ali ne, vas prosimo, da nemudoma pokličete telefonsko številko 030 484 884 in v izbirnem meniju pritisnite 1. Prevezani boste v procesni center, ki deluje 24/7, kjer boste informacijo o transakciji prejeli takoj. Prejeli boste informacijo, ali je bila transakcija uspešna ali ne. Če niste prepričani ali je bila transakcija izvedena ali ne, vam priporočamo, da najprej pokličete naš center, šele nato poskusite ponovno izvesti transakcijo. Prosimo, da menijsko izbiro 1 uporabite izključno za preverjanje transakcij in informacije glede izpiskov ali nakazil.


Ali je bil ta članek v pomoč?

To je super!

Hvala za povratne informacije

Žal nismo bili v pomoč

Hvala za povratne informacije

Povejte nam, kako lahko izboljšamo ta članek!

Izberite vsaj enega od razlogov

Povratne informacije poslane

Cenimo vaš trud in bomo poskušali popraviti članek